High Spirits: Den store 2015-planHigh Spirits

Som nævnt i første indlæg, har det helt store udbytte for 2014 ikke alene været en masse dyrebar erfaring, men også en plan for fremtiden. I dette indlæg sløret løftet for disse planer, så du ved hvad du har at glæde dig til fra High Spirits’ side i 2015.

High Spirits vs. fællesskab og sociale medier

En af de ting, der vil blive fokuseret mest på, er skabelsen af et fællesskab (eller community på godt nydansk) omkring virksomheden High Spirits. Og det er der flere grunde til.

Først og fremmest handler det om noget af det jeg personligt savner mest ved at drive virksomhed på internettet. Kundekontakt. Hvis man som webshop-ejer gør sit arbejde ordentligt, begrænser kundekontakten sig som regel til en enkelt mail når kundens pakke bliver afsendt eller andre praktisk kommunikation. Men ved at skabe et fællesskab og holde et intenst fokus på de sociale medier, kan man faktisk godt gøre noget ved dette afsavn.

Derfor har jeg også allerede gjort en række tiltag og High Spirits kan nu konkurrere med de fleste teenagere i tilstedeværelse på de sociale medier.

High Spirits findes på følgende sociale medier:

Facebook (highspiritsSocial) Bemærk: Du skal være over 18 og logget ind for at se butikkens Facebook-side

Google+ (+HighspiritsDKSocial)

Twitter (@SprutDK)

Instagram (highspiritsdnk)

Og naturligvis også den blog du sidder og læser lige nu (highspirits.dk/blog).

Derudover er der planer om at være til stede på endnu flere platforme. F.eks. Pinterest, lige så snart jeg finder ud af hvad det helt præcist er og hvordan det fungerer. Kort sagt er målet, at High Spirits skal være branchens førerne på de sociale medier. Ikke fordi jeg vil tæppebombe dig med indhold og reklamer konstant. Men fordi du skal have muligheden for at opsøge og følge High Spirits, uanset hvor du befinder dig.

En anden grund til at holde fokus på fællesskab og de sociale medier er naturligvis, at det er rigtigt god forretning. P.t. findes der ganske få virksomheder i spiritusbranchen, hvis overhovedet nogle, som High Spirits kan konkurrere med på reklamebudgettet.

Men min lille virksomhed kan konkurrere på at være den mest relevante og mest engagerede, og det kan jeg også love dig for den vil.

Planen for de enkelte platforme

Den overordnede plan er at gøre High Spirits værdifuld for dig ved at være relevant og engageret. Det mener jeg gøres bedst ved at skabe et alternativ til den sælgersnak, der dominerer de sociale medier for tiden. For dig betyder det, at du først og fremmest får adgang til en masse brugbart, kvalitetsindhold, hvis du følger High Spirits på et eller flere af de sociale medier. Du vil naturligvis også blive opdateret omkring alle de gode tilbud og produktnyheder der kommer i løbet af året. Men hensigten er, at jeg først skal gøre mig fortjent til at sende tilbud og andet kommercielt ud i æteren.

Derfor vil der først og fremmest være fokus på indhold, der interesserer spiritusnørder, feinschmeckere og andre der nyder livet.

Der vil være en smule forskel på de enkelte platforme. De sociale medier vil primært blive brugt til at indsamle og dele en masse fedt indhold fra hele verden med dig. Du kan se dem som High Spirits’ egen nyhedstjeneste for alle folk med god smag. Indholdet på de forskellige medier vil naturligvis være tilpasset den enkelte platform. Men kig forbi de forskellige muligheder og vælg den eller de du har lyst til at følge.

På bloggen vil der blive lagt unikt indhold op, der handler om produkterne, nye tiltag og andet i High Spirits’ lille verden. Du vil altså kunne finde baggrundsstof om producenter og produkter, tips og tricks, og meget andet guf, der vil interessere dig uanset om du er kunde eller bare interesseret i de produkter den lille biks forhandler.

Nye betalingsmuligheder

Som nævnt i et tidligere indlæg, har High Spirits faktisk en utroligt stærk og sikker betalingsløsning, der dækker en langt overvejende del af de danke forbrugere på internettet. Men som også nævnt, har jeg fuld forståelse for der skal mere til. Derfor er planen også at få indført flere betalingsmuligheder i webbutikken.

Jeg håber blot du vil benytte dig af de eksisterende muligheder og ikke tøver med at kontakte mig, hvis du har nogle tvivl eller spørgsmål.

Du kan altid kontakte mig på kim@highspirits.dk, via butikkens kontaktformular eller ethvert af de officielle konti High Spirits har på de sociale medier (links til dem findes længere oppe i indlægget).

Nyt design

Her er egentligt ikke så meget at sige. Butikken er simpelthen hverken pæn eller tidssvarende. Det skal ændres og det bliver det også ASAP. Desuden fungerer den ikke ordentligt på mobile enheder. Hvis man virkeligt vil kan man (teknisk set) godt gennemføre et køb fra en smartphone, men det kræver altså mand er mere end almindeligt motiveret for at bruge penge på lige netop highspirits.dk.

Så følg med, enten på selve butikkens side eller de sociale medier. Der sker snart store forbedringer, der vil gøre din købsoplevelse til en ren fornøjelse.

Hvis du har tips eller forslag til designet må du meget gerne lægge en kommentar eller sende en mail. Det er trods alt dig, der skal bruge butikken, så din mening er vigtig.

Helhedsoplevelsen

Der er hård konkurrence i spiritusbranchen og der kommer heller ikke til at mangle nye udfordringer i 2015. Den første udfordring opstod faktisk allerede d. 1. januar, da man afskaffede banderolerne på spiritusflaskerne. Men selvom jeg har sympati med importørerne og kan forstå deres kritik af afskaffelsen, er det ikke nødvendigvis verdens undergang for forhandlerne. Det er naturligvis en stor udfordring og i en perfekt verden var jeg allerede blevet millionær på min lille danske internetbutik. Men det er også en mulighed for at gøre tingene bedre og tænke i nye baner. Og dét er sjovt, og dét er derfor jeg laver det jeg laver. Derfor er jeg allerede igang med at gennemføre forskellige tiltag, der skal tilføre endnu mere værdi til din oplevelse som kunde hos High Spirits. Det kan du læse meget mere om i et kommende blogindlæg, hvor der gives en masse gode grunde til at handle i lige netop min butik.

Og igen, du må endeligt ikke holde dig tilbage hvis du har tips eller forslag.

Det var de store linjer og de mest vigtige tiltag, der kommer til at blive gennemført i 2015. Jeg kunne sagtens have fortsat og beskrevet planerne for virksomheden flere tusinde ord og flere år ud i fremtiden. Men jeg har allerede stjålet for meget af din tid. Så lad mig blot afslutte med håbet om du følge med herinde og andre steder, du støder på High Spirits.

Det bliver et rigtigt spændende år og jeg kan godt love dig, at fremtidige indlæg bliver både sjovere og mere interessante (og kortere!).

Skål og tak fordi du læste med

Kim Sørensen

Leverandør af kræsenhed på flaske

En tanke om "High Spirits: Den store 2015-plan"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *