Fio Do Bigode Cachaça, 40% 60 cl.Produktet er ikke på lager lige nu169,00 kr.

Fio Do Bigode Cachaça er udviklet af danske bartendere. (billedet tilhører High Spirits) Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

Fio Do Bigode er udviklet i samarbejde med danske bartendere, specielt til det skandinaviske marked og ganer. Derfor er denne Cachaça også det nærmeste vi kommer en dansk udgave af den brasilianske national-spiritus. Som alt anden Cachaça bliver den naturligvis produceret i Brasilien. Hvor den destilleres og tappes af den lokale producent Germana, der ligger i Belo Horizonte og producerer alt sin Cachaça på lokale, økologisk dyrkede og håndhøstede sukkerrør fra egne marker.

Fio Do Bigode har alle de egenskaber en traditionel Cachaça skal have. Den er frisk og fyldt med noter af eksotiske frugter, samt masser af karakter fra den friske sukkerrørsjuice, der især findes i smagen. Men da den er specielt udviklet til og af danske ganer er den betydelig mere blød og rund, end de fleste andre Cachaça på markedet.

Bemærk i øvrigt flasken er lukket med en almindelig kapsel, som vi kender det fra f.eks. ølflasker. Dette er et festligt nik spiritussens status i Brasilien som folkets helt egen drik. Flasken kan nemt forsegles med lidt husholdningsfilm og en elastik, så indholdet ikke fordamper efter åbning.

Detaljer

Alkohol40%
DestilleringPot still
ServeringsforslagI cocktails, f.eks. den ultimative Cachaça-cocktail: Caipirinha
Flaskestørrelse60 cl.

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen