Cherrylicious Rom og Cola Kit: Diplomático + Fentimans

Pris før rabat 315,00 kr.Produktet er ikke på lager lige nu295,00 kr.

Diplomático Blanco Reserve, fadlagret hvid rom Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

Hvad siger du til en Rom og Cola, der kan sparke benene væk under selv den mest kræsne feinschmecker? Det lyder måske for godt til at være sandt og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at denne klassiske og simple drink er utroligt svær, at “genopfinde”. Men lige så simpel, som kombinationen af kirsebær-cola og rom er, lige så stor en genistreg er det.

Med Fentimans Cherry Cola får den klassiske Rom og Cola et twist, der hæver niveauet flere klasser og giver drinken en helt uimodståelig charme. Fentimans Cherry Cola er nemlig meget mere end en kirsebær-cola. Det er et utroligt vellavet produkt, der imponerer selv de mest kræsne ganer. Colaen lægger ikke skjul på det er en kirsebærudgave, men de fine bær findes tydeligst i eftersmagen og kun på den mest elegante måde. Det er dybt charmerende og festligt, men det er bestemt ikke klistret og parfumeret, som man ellers ofte oplever det hos de mere kommercielle kirsebær-colaer.

Og så er Diplomáticos Blanco Reserve også i en klasse for sig, hvor selv enkelte mørke rom har svært ved at være med. I modsætning til langt de fleste andre hvide rom, som typisk bliver fremstillet helt uden fadlagring, er Diplomático Blanco Reserve nemlig fremstillet af rom, der har lagret mindst 2 år og helt op til 6 år på egetræsfade. Sammen med Fentimans Cherry Cola er resultatet intet mindre end en åbenbaring. Blød, rund og med charme i rigeligt overskud. Kort sagt, en Rom og Cola som du aldrig har smagt den før.

Pakkeindhold

 • 215,00 kr.

  Man skal ikke lade sig narre af denne roms udseende. Selvom den er krystalklar er det faktisk en rom, der har ligget længere tid på egetræsfade end de fleste mørke rom. I følge venezuelansk lov skal der mindst 2 års fadlagring til, før en rom må bære betegnelsen “Ron de Venezuela” og Diplomaticos hvide rom er derfor en blanding af rom der er mellem 2 og 6...

  215,00 kr.
  Udsolgt p.t.
 • 25,00 kr.

  Fentimans Cherry Cola har naturligvis alt den charme og gode humør, en Cola-feinschmecker forventer af en kirsebær-Cola. Men med Fentimans mere end 100 års erfaring og en base på botanisk brygget ingefærekstrakt i rygsækken, har denne Cherry Cola lidt flere tricks i ærmet, end din gennemsnitlige læskedrik. Colaens mange smagsnoter er utroligt godt...

  25,00 kr.
  Udsolgt p.t.

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen