Sikker betaling

På High Spirits har du to valgmuligheder, når du skal betale.

Kreditkort/Betalingskort

Kortbetalingerne på highspirits.dk håndtere hhv. af Quickpay.dk og PayPal.com, hvilket giver dig flere fordele. Først og fremmest foregår betalingerne via en såkaldt SSL-forbindelse, der er en sikret forbindelse over internettet. Når du kommer til den del af check ud proceduren, hvor du skal indtaste dine kortoplysninger, vil du blive sendt videre til betalingsindløserens eget, sikrede site.

Begge betalingsindløsere ligger som sagt på sikrede sider og de lever hver især op til de respektive kortudbyderes strenge sikkerhedskrav, der berører alt fra håndtering af kortoplysningerne til det tekniske omkring sikkerheden på deres servere. Det betyder, ud over en ekstremt sikker købsoplevelse, at du ikke deler dine kortoplysninger med High Spirits og High Spirits har heller ikke mulighed for at få adgang til dem på et senere tidspunkt.

Når du betaler med PayPal har du mulighed for at oprette en PayPal konto, hvor du kan tilknytte kreditkort osv., som kan benyttes til betaling andre steder der tager mod PayPal. Det er naturligvis fuldstændigt frivilligt om du vil oprette en konto eller ej. Du kan også bare udføre et helt almindeligt check ud, ligesom du kan ved andre betalingsløsninger.

Ved kortbetaling/PayPal trækkes pengene først når din pakke er afsendt.

Bankoverførsel

Du kan også vælge at betale via bankoverførsel. Betalingen er i sig selv sikker nok. Der er dog nogle ting du skal overveje, inden du vælger den betalingsform (bankoverførsel). Først og fremmest mister du nogle af de rettigheder du normalt har, hvis du f.eks. betaler med kreditkort. Det er naturligvis ikke High Spirits' hensigt, at udnytte dette og du vil så vidt muligt blive behandlet på fuldstændigt samme måde, som kunder der betaler med kreditkort. Men High Spirits ønsker at være en transparent virksomhed og derfor skal du naturligvis også informeres om evt. ulemper og fordele ved de forskellige valgmuligheder. I forlængelse af dette skal det, for en god ordens skyld, nævnes, at Forbrugerombudsmanden anbefaler man ikke betaler via bankoverførsel ved nethandel.

Bemærk derudover, at ordrebehandlingen tager lidt længere tid, hvis du vælger betaling via bankoverførsel, da ordren først afsendes når betalingen er registreret på High Spirits' konto.


High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen