Botanic London Dry Gin Ultra PremiumPå Lager!

419,00 kr.

Botanic London Dry Gin Ultra Premium (billedet tilhører High Spirits) Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

Selvom W&H Ultra Premium Gin er lavet på mange af de samme råvarer som dens “lillebror” er det ikke for sjov skyld, denne udgave har fået tilføjet et “Ultra” til sin titel. Den grundlæggende smagspalet er den samme, som hos Premium-udgaven og man støder også her på den den eksotiske citrusfrugt “Buddhas Hånd”. Den helt store forskel ligger i selve destilleringen, hvor Botanic Ultra Premium bliver kørt en ekstra gang gennem de historiske pot stills på Langley Distillery.

Den ekstra lange og komplicerede proces, hvor denne gin bliver destilleret 4 gange (hvilket er stort set uhørt, især i ginnens verden), bærer frugt i form af en helt fantastisk elegant og blød gin.

Flere detaljer

Detaljer

Alkohol45%
Destillering4 gange
ServeringsforslagDen gin er skabt til 2 ting. Gin & Tonic og eksperimenter. Lad dig inspirere af spaniernes måde at lave G&T's på og garner med frisk frugt (mango er et hit), bær, krydderier (tænk: julekrydderier) eller måske endda et par lakridsrødder.
Flaskestørrelse70 cl.

Lær mere om produktet

Råspritten destilleres naturligvis stadigvæk på engelsk korn af højeste kvalitet og mange af de botaniske elementer går igen. Derfor har denne gin også en rigtigt fin krop, med mellem fylde, hvor man finder diskrete noter af timian, kanel, pebermynte og naturligvis Buddhas Hånd. Da det er en London Gin er det dominerende element enebær, der dog aldrig får lov til at overdøve de øvrige noter. Det er ganske enkelt en gin, hvis balance placerer den i gin-verdenens absolutte top.

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen