Spey TasterPå Lager!

49,00 kr.

41,65 kr. pr. stk. v/6

Spey Taster Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

Selvom Spey Taster er udviklet specifikt til whisky, er det også fremragende til især grappa og spiritus med kortere fadlagring.

Flere detaljer

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 15% 44,10 kr.

Detaljer

Bruges tilWhisky, grappa og spiritus med kort/ingen fadlagring.
RengøringKan maskinvaskes, men for at sikre holdbarhed og den optimale smagsoplevelse anbefales det, at vaske dem i hånden med varmt vand uden opvaskemiddel.
DimensionerHøjde: 13,5cm Indhold: 14cl.

Lær mere om produktet

Spey Taster er en videreudvikling af det kendte Distillery Nosing Glass, hvor man med dette glas har fokuseret specifikt på whisky.

De nederste 2/3 af glasset deler mange ligheder med sin forfader. Skålen er flot og bred, så spiritussen har en god overflade, at sætte sig på og frigive sine duftnoter fra. Den elegante stilk giver mulighed for at nyde spiritussens farve, samtidig med man undgår, at varme den for meget op med hånden.

Den helt store forskel på Spey Taster og Distillery Nosing Glass ligger i den øverste 1/3 af glasset, hvor Spey Taster snævrer kraftigt ind. Denne indsnævring begrænser det rum, spiritussen har for at fordampe i og det er en kæmpe fordel ved whisky, fordi alkoholstyrken som regel ligger i den høje ende på denne type spiritus. Glassets form kan også være en kæmpe fordel, hvis du skal nyde en god grappa eller måske synes alkoholen kan virke for dominerende i duften på andre typer spiritus.

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen