Distillery Nosing Glass 13,5cm. 14cl.På Lager!

49,00 kr.

41,65 kr. pr. stk. v/6

Distillery Nosing Glass Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

Selvom glassets elegante udformning er en fryd for øjet, når det står på bordet, handler det ikke kun om at vinde skønhedskonkurrencer. Den tulipanformede skål og fine stilk giver din favorit-spiritus de optimale betingelser for at udvikle og fremvise alle sine nuancer og kvaliteter.

Rom, whisky, cognac, grappa eller likør? Glasset klarer det hele også maskinopvask. Opvask i hånden anbefales dog.

Flere detaljer

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 15% 44,10 kr.

Detaljer

Bruges tilAlle typer spiritus og likør
RengøringKan maskinvaskes, men for at sikre holdbarhed og den optimale smagsoplevelse anbefales det, at vaske dem i hånden med varmt vand uden opvaskemiddel.
DimensionerHøjde: 13,5 cm Indhold: 14cl.

Lær mere om produktet

Glasset bliver benyttet af master blendere og andre branchefolk i hele verden, fordi den specialdesignede udformning giver mulighed for at værdsætte og finde alle de egenskaber den enkelte spiritus har. Selve glassets skål er udformet til at give et optimalt overfladeareal, spiritussen kan sætte sig på og frigive alle sine duftnoter. Den indsnævrede top sørger for at holde på de frigivne dufte og hindre for stor fordampning af alkoholen. Stilken giver godt nok glasset et fint og elegant udtryk, men den er der ikke kun af æstetiske årsager. Fordi glasset står på sin fine stilk, har du ikke alene mulighed for at nyde og "læse" farven på spiritussen. Du har også fuld kontrol over temperaturen af indholdet og risikerer ikke håndvarmen ødelægger oplevelsen.

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen