A.H. Riise Royal Danish Navy »Frogman Edition« Rum, 58% 70cl.På Lager!

459,00 kr.

A.H. Riise Royal Danish Navy »Frogman Edition« Rum, 58% 70cl. Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman Rum er tænkt som en hyldest til det danske Frømandskorps og tager sit stilmæssige udgangspunkt i Riises ikoniske Royal Danish Navy rom. Med intense noter af lakrids, mokka, sødlige citrusfrugter og anis, passer den naturligt ind i Riises serie af Navy Rum. Der er bare meget mere af det hele. Frogman Rum er ganske enkelt mere intens og mere fyldig. Alkoholstyrken er også skruet et hak op til 58% og giver derfor en god varme i kinderne, der følger den ualmindeligt lange og flotte eftersmag til dørs.

Ud over at få en fantastisk smagsoplevelse vil du ved køb af A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman Rum også være med til at Støtte Anders Lassen Fonden og frømændenes egen forening Coventus Ranae.

Anders Lassen Fonden, med H.K.H. Kronprins Frederik som protektor, har bl.a. til formål at støtte tilskadekommet dansk militærpersonel og tildele legater til nuværende såvel som tidligere medlemmer af Jægerkorpset og Frømandskorpset. Du kan læse Anders Lassens fantastiske historie og finde mere information om fonden på: www.anderslassenfonden.dk.

Detaljer

Alkohol58% »Frogman Strength«
DestilleringPot still
Flaskestørrelse70cl.
AllergiinformationDer kan forekomme spor af valnødder.

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen