A.H. Riise X.O. Port Cask Finish Rum, 45% 70cl.På Lager!

429,00 kr.

A.H. Riise X.O. Port Cask Finish Rum, 45% 70cl. Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

A.H. Riise Port Cask hører til i den mere elegante og nuancerede ende af Riises charmerende rom-serie. Oplevelsen bliver selfølgelig stadig båret frem af den behagelige sødme og blødhed, der har gjort A.H. Riise til en af danskernes absolutte favoritter. Men denne gang er der blevet gjort plads til flere eksotiske nuancer og dybde.

Sødmemæssigt befinder A.H. Riise Port Cask Rum sig et sted mellem X.O. Sauternes Cask og Navy Strength-udgaven af Royal Danish navy. I glasset finder du flotte, krydrede noter af vanilje, mørke bær, julekrydderier (tænk kardemomme, kanel og nelliker) og portvin. I munden kommer den lange fadlagring rigtigt til udtryk, ved en flot og let vaniljekrydret blødhed, der fortsætter længe i eftersmagen.

Flere detaljer

Detaljer

Alkohol45%
DestilleringPot still
Fadlagring20 år i gennemsnit.
Flaskestørrelse70cl.
AllergiinformationDer kan forekomme spor af valnødder.

Lær mere om produktet

A.H. Riise Port Cask Rum er stukket sammen af mere end 15 eksklusive rom-destillater, der alle er særligt udvalgt af Riises kældermester og holder en gennemsnitsalder på 20 år. Efter den komplicerede og nidkære udvælgelsesproces, har det færdige blend ligget 6 måneder på egetræsfade, der tidligere har været brugt af den førende producent Càlem, til modning af deres portvin ved Douro-flodens bred i Porto.

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen