Warner Edwards Hyldeblomst Gin 70 cl. 40%På Lager!

269,00 kr.

Warner Edwards Hyldeblomst Gin (billedet tilhører High Spirits) Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

Engelsk landidyl og sommer på flaske.

Warner Edwards Elderflower er ikke kun en utroligt velafbalanceret og charmerende gin. Det er ganske enkelt en ny standard for hvad en god hyldeblomst-gin er.

Her er der ikke noget med kunstige aromaer eller færdigkøbte ekstrakter. Hyldeblomsterne, der naturligvis håndplukkes nænsomt, kommer fra de levende hegn, der omgiver Warner Edwards’ 200 år gamle landejendom. Kodeordene er altså håndværk og traditioner. Alle ingredienser er naturlige, og alle flasker bliver forseglet med lak og individuelt nummererede. Resultatet? Det er som sagt en ny standard for den gode hyldeblomst-gin.

Warner Edwards Hyldeblomst-gin er frisk og sprød i glasset, med en delikat og afrundende sødme. Der er ikke, som ved mange andre hyldeblomst-gin, tale om en hvinende sød hyldeblomstbombe. Denne flaske er først og fremmest en fremragende gin, hvis nuancer går mere end 10 botaniske elementer i dybden og som går i perfekt samspil med de charmerende noter af frisk hyldeblomst. Sødmen er relativt afdæmpet og har primært til formål, at fremhæve hyldeblomsterne i en samlet oplevelse, der er blød og afrundet i glasset.

Flere detaljer

Detaljer

Alkohol40%
DestilleringKolonnestill
ServeringsforslagSom en ekstra lækker variation over den klassiske G&T. Den kan også drikkes »on the rocks«.
Flaskestørrelse70 cl.

Lær mere om produktet

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen