Angostura Orange Bitters - til cocktails og madlavning. 10cl. 28% alk.På Lager!

BEMÆRK:Kun få stk. tilbage!

89,00 kr.

Angostura Orange Bitters - giver ekstra liv til dine cocktails Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

Bortset fra de fineste, håndplukkede appelsiner er Angosturas opskrift en af de mest velbevarede hemmeligheder. Det er dog ingen hemmelighed, at denne bitter er feinschmeckerens første og bedste valg, uanset om der skal laves den perfekte Gin Martini eller den skal bruges som et frækt, hemmeligt våben i køkkenet. Prøv et par dråber i en krydret skaldyrsret - det er himmelsk!

Flere detaljer

Detaljer

Alkohol28%
ServeringsforslagDe fleste cocktails på lys spiritus. Den er et must, i en klassisk Gin Martini a'la 1930. Det handler bare om at slå sig løs og lade sig inspirere. I skaldyrsretter? Perfekt! I det hjemmelavede syltetøj? Mums!
Bruges tilGive dybde, mere smag og intensitet til cocktails, saucer, desserter og meget andet.
Flaskestørrelse10 cl. (et par dråber af gangen er nok)

Lær mere om produktet

Ud over den hemmelige recept af urter og andre botaniske elementer får Angosturas appelsin-bitter sin smag fra skallen af appelsiner, der stammer fra særligt udvalgte frugthaver på Trinidad. Appelsinerne håndplukkes og der høstes kun i regntiden. På den måde sikrer man sig det kun er de mest modne og smagfulde appelsiner, der får lov til at blive en del af denne premium bitter.

Denne appelsin-bitter er kun blevet produceret siden 2007 og det kan måske undre lidt, når man tænker på Angostura er et af spiritus-verdenens mest ikoniske mærker, med en historie der går helt tilbage til 1824. Men nu er den her endeligt og den har været hele ventetiden værd. Det er ganske enkelt en fremragende appelsin-bitter, der helt naturligt tager plads ved siden af Angosturas flagskibsprodukt, deres Aromatic Bitters, i enhver velassorteret bar, om så det er en cocktailbar i verdensklasse eller en feinschmeckers hjemmebar.

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen