ST~GERMAIN Delice de Sureau - HyldeblomstlikørPå Lager!

BEMÆRK:Kun få stk. tilbage!

299,00 kr.

ST~GERMAIN Delice de Sureau - Hyldeblomstlikør Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

Det her handler naturligvis om hyldeblomst. Du finder de fine, håndplukkede blomster i duften, smagen og den flotte eftersmag. Men det gode, franske håndværk fornægter sig ikke, så dette er en likør med en helt utrolig dybde. I duften er der fine noter af fersken, pære og grapefrugt og på smagssiden følges der diskret op med citrusnoter, sødt bagværk og sødlige stikkelsbær.

Flere detaljer

Detaljer

Alkohol20%
DestilleringFremstillet af eau-de-vie der er destilleret på Chardonnay- og Gamay-druer.
Bruges tilFriske cocktails og til at give Champagnen (eller anden mousserende vin) og hvidvinen et ekstra pift. Se opskrift på 'English Garden' længere nede på siden.
Flaskestørrelse70cl.

Lær mere om produktet

Ved foden af de franske Alper gror der tusindevis af hyldetræer og deres blomstring varer kun ganske få uger, i det sene forår. Hvis man skal have fat i blomsterne, når de har den helt rette modenhed, er tidspresset endnu større. Derfor har man også i flere generationer kunne se de lokale landmænd svirre rundt blandt træerne på specialdesignede cykler, for at få fat i blomsterne i lige det rigtige øjeblik. Sådan foregår det faktisk også i dag og det er derfor den unikke art nouveau-inspirerede flaske har et billede af en lille cykel på sin etiket, som en hilsen til den gamle tradition.

Selve likøren bliver fremstillet ved at ligge hyldeblomsterne i lage i den fineste, lokale eau-de-vie, der er destilleret på Chardonnay og Gamay druer. Derefter sødes udtrækket med sukker og alkoholstyrken justeres ned til behagelige 20%.

St. Germain Hyldeblomstlikør er oplagt til at give Champagnen (eller anden mousserende vin, som f.eks. Cava) eller hvidvinen et ekstra pift og den kombination er en populær velkomst- eller before dinner drink.

Likøren er også helt fantastisk til cocktails og enhver, velassorteret hjemmebar bør indeholde en flaske St. Germain.

Prøv f.eks. en:

English Garden

60 ml. Botanic Premium London Dry Gin

75 ml. frisk æblejuice

30 ml. St. Germain Hyldeblomstlikør

15 ml. friskpresset limesaft

Ingredienserne shakes med is og sis ned i et glas, fyldt med isterninger.

Garneres med agurkeskiver.

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen