Dictador 12 års Solera RomPå Lager!

319,00 kr.

BESKRIVELSE

Halvtør rom fra Columbia, med noter af mandler, rørsukker, ahornsirup og kaffe.

Destilleret på den fineste presning af sukkerrørene og lagret på gamle whiskey- og sherryfade.

Flere detaljer

Detaljer

Alkohol40%
DestilleringDen rene juice fra første presning af sukkerrørene gæres ved 14-20 grader i cirka 2,5 dag. Derefter destilleres en del af rommen 2 gange i traditionelle pot still. Resten destilleres i kolonnestills.
FadlagringRommen lagres mellem 8 og 14 år, så den gennemsnitlige alder på 12 år opnås ved sammenstikning. Der benyttes 15% brugte Sherry-fade og 85% brugte Bourbon-fade til lagringen.
Flaskestørrelse70cl.

Lær mere om produktet

12 års rommen fra Dictador er fremstillet af ren juice, fra første presning af sukkerørene og det gør en betydelig forskel. Man ender simpelthen ud med et langt mere elegant produkt og hvis man har forstand på sine egetræsfade kan man opnå det virkeligt unikke. Folkene hos Dictador har i den grad styr på deres fade og man mødes derfor af en rom, der ligger mere ovre i den tørre ende, end man typisk oplever hos rom med samme alder. Kombinationen af bourbon- og sherryfade giver nogle utroligt spændende duftindtryk. Man mødes bl.a. af ristede mandler, espresso, ahornsirup, kirsebær, diskret læder og brunt rørsukker.

Dette er en virkeligt unik rom og den fortjerner næsten, at blive nydt helt for sig selv. Man kan naturligvis også servere den til kaffen, sammen med lidt nødder og frisk frugt.

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen