Gosling’s Black Seal Rum, 40% 70 cl.På Lager!

205,00 kr.

Gosling’s Black Seal 40% 70 cl., rom fra Bermuda Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

Gosling’s mørke Black Seal er en af de små guldklumper, der forklarer hvorfor danskerne er så ville med den eliksir vi kender som rom. Det kan godt være Danmark er noget nær det fjerneste man kan komme et subtropisk ferieparadis som Bermuda. Men med denne rom i glasset føles afstanden pludselig ikke så lang og hvis man lukker øjnene, kan man næsten mærke sandet mellem tæerne.

Rommen fremstilles i Bermuda og er et blend af tre forskellige rom, man har importeret fra Caribien. De tre rom, der alle har deres helt unikke smags- og duftprofiler, bliver stukket sammen og lagret tre år i nyristede egetræsfade, der tidligere har været brugt til at lagre Bourbon Whiskey i.

Resultatet er en flot og fyldig rom, der har sin helt egen, unikke charme.

Duften er fyldig og frugtig, med tydelige noter af bananbrød, mørk sirup og den friske saft fra gummitræet. I smagen følger de mørke noter med og rommen får en delikat kant af eksotiske krydderier og citrusfrugter. Eftersmagen har en let tannisk tørhed og man kan lige akkurat ane de ristede egetræsfade. Alt i alt en eklektisk rom, der på mange måder lever op til den arketypiske forestilling af hvad en rigtig “Piratrom” er. Den er ganske enkelt charmerende, fyldig og med nok “kant” til at give den en flot dybde.

Gosling’s Black Seal Rum kan sagtens drikkes rent, evt. med et par isterninger. Her er den oplagt, hvis man er glad for A.H. Riise Royal Danish Navy, men gerne vil prøve noget lidt mere “maskulint” og med mere kant. Den er dog også en fremragende “mixer-rom”, der især gør sig godt i den legendariske Dark ’N’ Storym cocktail, der i sin tid blev udviklet med lige netop Gosling’s Black Seal rom. Lige så stor og kompleks smagsoplevelsen af denne cocktail er, er selve opskriften simpel.

Du tager et highball glas (højt, slankt glas), fylder det med isterninger, 1 - 1,5 dl. Ginger Beer og slutter af med 4 - 5 cl. Gosling’s Black Seal Rum. Så er det sådan set bare at stikke et sugerør i og drinken er klar til servering, evt. garneret med en skive lime.

Flere detaljer

Detaljer

Alkohol40%
DestilleringBlend af forskellige rom fra Caribien, der er destilleret på hhv. pot still og kolonne.
Fadlagring3 år på egetræsfade, der tidligere har indeholdt Bourbon Whisky.
ServeringsforslagDen klassiske Dark 'N' Stormy cocktail.
Flaskestørrelse70 cl.

Lær mere om produktet

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen