A.H. Riise X.O. Reserve Sauternes Cask RumProduktet er ikke på lager lige nu359,00 kr.

A.H. Riise X.O. Reserve Sauternes Cask Rum Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

Forestil dig et overflødighedshorn af ferskner, abrikoser og rosiner, der er blevet dyppet i den fineste Sauternes vin og derefter er blevet båret gennem en skov  af vanilje-orkidéer.

Rommen består af omhyggeligt udvalgte og op til 20 år gamle X.O. rom, er blevet ført gennem en forlænget lagringsproces på nogle af de mest eksklusive Sauternes-fade der findes.

Flere detaljer

Detaljer

Alkohol42%
FadlagringTraditionelle romfade, samt finish på Sauternes-fade
ServeringsforslagSøde desserter, stærke oste og til bagning/frugtsalat
Flaskestørrelse70cl.
AllergiinformationDer kan forekomme spor af valnødder.

Lær mere om produktet

Denne rom er den ultimative kombination, af Riises danske traditioner, caribisk romproduktion og nytænkning. Basis er Riises "almindelige" X.O. Reserve, der er sammenstukket af særligt udvalgte rom, hvor nogle er helt op til 20 år gamle. Efter det omhyggelige arbejde med at sammenstikke rommen, bliver den fyldt på fade der tidligere har været brugt til at lagre den eksklusive Sauternes vin fra Ch. Raymond-Lafon. At man har valgt Raymond-Lafon som fadleverandør er ingen tilfældighed. Slottets marker ligger lige umiddelbart Nord for det berømte Ch. d'Yquem, hvis vine forhandles til flere tusinde kroner flasken, og her fremstiller man nogle af de mest intense og charmerende Sauternes vine. Dette giver A.H. Riise X.O. Reserve "Sauternes Cask" sin helt unikke karakter, hvor de flotte noter af fersken, abrikos, honning, rosiner og et hint af vanilje hele tiden minder en om den forlængede og eksklusive fadlagring, denne frugtagtige og bløde rom har fået.

Vi er helt ovre i den søde ende med denne rom og den kan derfor anbefales i stedet for en likør til kaffen eller endda som et unikt tilbehør til desserten/osten. Du kan også hæve din frugtsalat til helt nye højder, hvis du tilsætter en smule af Riises lækre rom.

Man kan naturligvis også bare nyde et glas af rommen, helt uden tilbehør.

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen