Ketel One Vodka 40% 70 cl.På Lager!

219,00 kr.

Ketel One har vundet priserne som "Most Trending Vodka" og "Best Selling Vodka" i 2015 (billedet tilhører High Spirits) Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

Når man oplever Ketel One Vodka kan det godt være svært at forestille sig det er en spiritus med mere end 300 års historie bag sig. Ketel One Vodka er krystalklar og har en utroligt flot balance mellem det sprøde udtryk og fyldige krop. I duften finder man fine noter af flintesten og lidt friskkværnet peber. I smagen dukker der diskrete noter er citrus og krydderier. Med et så moderne udtryk, kan det næsten ikke være produceret andre steder end i et nyt, moderne destilleri? Men nej, Johannes Nolet grundlagde sit destilleri i Schiedam i Holland helt tilbage i 1691. Nolet-familien driver i øvrigt stadigvæk destilleriet og hver produktion af Ketel One Vodka bliver smagt og vurderet personligt af en Nolet, før den bliver sendt på markedet. Ketel One har endda fået sit navn efter det gamle destillationsapparat “Distilleerketel 1” fra 1864, der stadigvæk bruges i produktionen og den dag i dag bliver fyret med håndskovlet kul.

Ketel One har for nylig vundet en pris som "Most Trending Vodka", der tildeles efter afstemning blandt verdens 50 bedste barer.

Du kan læse mere om Ketel One Vodka og prisen her: Ketel One Heritage (link)

Flere detaljer

Detaljer

Alkohol40%
DestilleringKolonne og pot still
ServeringsforslagCocktails
Flaskestørrelse70 cl.

Lær mere om produktet

For at sikre kvaliteten af slutproduktet, starter produktionen af Ketel One altid med den fineste europæiske hvede, der naturligvis er GMO-fri. Dette giver destilleriets Master Blender bedre kontrol over det endelige produkt og sikrer en relativt fyldig premium Vodka.

Selve destillationen foregår både på kolonne og traditionel pot still. Kolonnedestilleringen bliver benyttet til at skabe et “lærred” af ekstremt klar og ren spiritus, Master Blenderen så at sige kan skabe sit værk på ved hjælp af særligt udvalgt spiritus fra pot still-produktionen.

Flasken er i øvrigt udformet som en traditionel hollandsk spiritusflaske, af den type keramikflasker man kender fra Genever (en slags hollandsk Gin). Flasken har dog en længere hals end de traditionelle flasker, så den er nemmere for bartenderne at få fat i når de skal mikse cocktails.

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen