Ardbeg Alligator Untamed Release 51,2% 70cl.På Lager!

2 399,00 kr.

Ardbeg Alligator Untamed Release 51,2% 70cl. (billedet tilhører High Spirits) Se billede i højere opløsning

BESKRIVELSE

En del af Ardbeg Alligator har været lagret på nye, kraftigt ristede fade af amerikansk eg. Disse fade har faktisk været ristet så kraftigt, at overfladen på tøndernes inderside er kommet til at ligne alligatorskind (forestil dig overfladen på et stykke brændt træ). Deraf navnet: Ardbeg Alligator. Den øvrige whisky er, ligesom destilleriets »almindelige« 10 års, lagret på fade, der tidligere har været brugt til lagring af bourbon whiskey. Derefter har Ardbegs Master Blender stukket de to whiskies sammen, som så har fået lov at ligge et ekstra år på fad og blive helt perfekt.

Duftnoterne i Ardbeg Alligator byder bl.a. tropiske frugter, citrus, ingefær, friske egetræsspåner og en (i forhold til Ardbegs øvrige aftapninger) relativt afdæmpet røg, der minder mere om lejrbål og kul end den klassiske Islay-tørverøg. I munden kommer de lidt »varmere« noter frem. Som f.eks. chokolade, krydderier, chili, barbecue og endnu mere af den fascinerende lejrbålsrøg. Eftersmagen er en utroligt lang fest af citrus og tropiske frugter, hvor den velkendte tørverøg begynder at dukke op til sidst.

Flere detaljer

Detaljer

Alkohol51,2%
DestilleringPot still
FadlagringOmkring 10 år for hver del, der har ligget på hhv. nye fade af amerikansk eg og ex-bourbon. Derefter har den sammenstukkede whisky ligget et år på refill bourbon-fade.
ServeringsforslagNeat. Evt. med et par dråber vand, der vil gøre røgen kraftigere.
Flaskestørrelse70cl.

Lær mere om produktet

 Tilbage til toppenUdskriv  

High Spirits

Leverandør af kræsenhed siden 2014
 tilbage til toppen